Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Reparatie & Onderhoud

Bij Van Welzenis Auto's kunt u terecht voor al uw reparaties aan uw auto. Van te voren krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten.

Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de aanschaf en reparatie van uw auto. Ook voor onderhoud en verzorging van de auto kunt u bij ons terecht. Uw auto is bij ons in goede handen voor de APK, een onderhoudsbeurt, het vervangen van een lamp, etc. Regelmatig onderhoud aan uw auto is noodzakelijk om te garanderen dat deze veilig en betrouwbaar blijft.

Bij ons kunt u ook terecht voor de APK keuring en alle voorkomende reparaties en het onderhoud van uw auto. Ongeacht merk of leeftijd. Wij hanteren een scherp uurtarief van €37,50 excl. BTW. en hebben een gratis leenauto beschikbaar.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren